Vyberte si kategóriu
Menu
Čierne trekové palice + príslušenstvo - sada 2 ks

Čierne trekové palice + príslušenstvo - sada 2 ks

9,9  EUR
Kód: i614_13815-uniw
Dostupnosť:  Sedm dní
Doručenie dopravcom19.04. - 22.04.
ŠpecifikácieRecenzia (0)

2 TREKINGOVÉ PALICE + 4 KONCOVKY

  • nASTAVENIE DĹŽKY - trekingové palice majú teleskopické nastavenie výšky, vďaka ktorému sa ľahko prispôsobia výške osoby, ktorá práve praktizuje nordic walking; výrobok je vhodný pre používateľov rôzneho veku; ideálny pre ženy, mužov a tínedžerov.
  • pOHODLIE - Špeciálny systém Antishock a 2 typy gumových hrotov uľahčujú pohyb na rôznych typoch mäkkých a tvrdých povrchov; minimalizujú prenos vibrácií a chránia kĺby; čiapočka zabraňuje odieraniu a poškodeniu hrotu palice.
  • pRENOSNÁ - skladacia tyč zaberá málo miesta, takže sa ľahko skladuje a prepravuje; Ľahko ju zbalíte do batohu alebo tašky a vezmete si ju so sebou kamkoľvek alebo na výlet. Hůl má nízku hmotnosť, ktorá zaručuje pohodlie a komfort pri chôdzi.
  • pRÍSLUŠENSTVO - súčasťou súpravy sú 4 koncovky a 2 taniere. V závislosti od terénu a typu výletu si môžeme vybrať, ktorú špičku na palice nasadíme. Okrúhla špička dobre poslúži na turistiku po rovnom povrchu, na turistiku v horách sa odporúča použiť "topánku". Profilovaný dezén zvyšuje priľnavosť palice k zemi, čím znižuje možnosť pošmyknutia a riziko pádu a zranenia. Vďaka prekrytiam dbáme na našu bezpečnosť aj odolnosť palíc. Dosky slúžia ako ochrana proti uviaznutiu prútov v piesku alebo snehu, a špeciálne profilovaná rukoväť s prídavným pútkom na zápästie zaisťuje pohodlný a stabilný úchop.
  • šPECIFIKÁCIE - farba: čierna / červená / modrá; materiál: hliník; dĺžka: 65-140 cm; hmotnosť súpravy: 0,65 kg.
Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.

Odporúčané produkty na základe predchádzajúceho prezeranie

Rýchle doručenieOd objednanie 24h
Zákaznícky servisPo-Pia 7:00 - 15: 30
Bezpečná platbaNakupujte bezpečne
Akčné ponukyZľavy až 50%
Overená firmaViac ako 10 rokov na trhu
Spokojní zákazníci300 000+ objednávok
Prihlasovací formulár
Zabudnuté hesloNová registrácia